fbpx

Despre noi

Ideea ceasurilor de perete Revival Clock a venit din dragostea pentru natura si din dorinta a recicla obiectele vechi.

Realizand de-a lungul timpul diverse produse hand made din obiecte reciclabile, am gasit o cutie veche cu discuri din vinil. Cea mai buna varianta de reciclare a acestora ne-am gandit ca este transformarea lor in ceasuri de perete.

Zis…si facut!

Cu ajutorul tehnologiei actuale de decupare cu laser, am ajuns sa transformam discurile din vinil in minunate decoratiuni interioare.  Ceasurile imbina stilul vintage cu cel modern.

Ceasurile din vinil Revival Clock ilustreaza cu rafinament de la scene din cinematografia moderna pana la pasiuni muzicale sau personaje mult indragite din desenele animate.

Este o alegere ideala in cautarea de cadouri speciale si originale pentru cei dragi sau colegii de birou care sunt pasionati de arta. Prezenta unui ceas decorativ de perete din vinil intr-o incapere, fie acasa sau la birou, ii va conferi un aer original si vintage.

Fiind realizate din placi reciclate de vinil, suprafata acestora prezinta mici imperfectiuni. Insa tocmai acest fapt confera ceasurilor Revival Clock un aer vintage.

Ceasurile din vinil sunt gata de a fi puse direct in functiune avand mecanismul cu agatatoare deja montat, inclusiv bateria.

Vezi AICI toate ceasurile din vinil Revival Clock.